Skip to main content

Klimatsmarta solceller för din fastighet

Gör en klimatsmart investering för din fastighet med våra helhetslösningar för solceller. Ett bra val för din plånbok och ett bidrag för en hållbar framtid. Vi skräddarsyr alla installationer efter varje kunds specifika behov och förutsättningar. Alltid med högsta kvalitet och trygga garantier.

Våra solpaneler kommer från de mest väletablerade och ledande tillverkarna. Tillsammans ger vi effektgaranti och en installationsgaranti på fem år för att du ska känna dig trygg med din investering.

Solceller – hur fungerar det?

När solljuset träffar solcellerna omvandlas de till elektricitet. En växelriktare konverterar sedan takpanelernas likström till växelström. Därefter fördelas energin till din fastighets elcentral så att du kan använda den för att driva fastigheten. Producerar du mer el är vad fastigheten använder kan du antingen sälja den eller lagra din el för senare bruk.

Installation – hur går det till och vad kostar det?

Varje fastighet har unika förutsättningar för installation av solceller. Kontakta oss idag för en konsultation där vi gör ett besök vid din fastighet. Vi tar sedan fram en skräddarsydd solcellslösning och ger dig ett kostnadsförslag.

Välkommen till Bravida Solar Energy – din partner för solenergi!

Bravida Solar Energy erbjuder

skräddarsydda installationer med fem års installationsgaranti för solceller till

  • industrifastigheter

  • gård och lantbruk

  • kommersiella fastigheter

  • bostadsrättsföreningar

Kontakta oss

Solceller är en klimatsmart investering, kontakta oss så berättar vi mer!

solarenergy@bravida.se
0771-44 88 88

    [sourceurl thesource]