Solceller – En klimatsmart investering

Med solceller producerar du din egen el och sänker därmed dina kostnader. Din el som kommer från solenergi är dessutom miljövänlig. Ett bra alternativ gentemot icke förnybara energikällor.

På Prenad erbjuder vi en helhetslösning inom solceller, alltid med högsta kvalitet och trygga garantier. Varje installation är skräddarsydd efter våra kunders specifika önskemål och förutsättningar.

De solpaneler vi levererar kommer från marknadens ledande och mest väletablerade tillverkare – med branschledande effektgarantier och vår egen installationsgaranti på fem år.

Solceller – Hur fungerar det?

Solljuset skiner på solcellerna, som i sin tur gör om solens strålar till elektricitet. En växelriktare omvandlar takpanelernas likström till växelström.

I husets elcentral fördelas sedan energin så att du får din egen miljövänliga el till ditt hus. Producerar mer el än du använder, kan du antingen sälja eller lagra din el och hämta mer när du behöver.

Installation av solpaneler

Hör gärna av dig om du har frågor kring installation av solpaneler. Du kan även boka en kostnadsfri konsultation där vi gör ett hembesök och tillsammans går igenom förutsättningarna för din fastighet. Vi tar sedan fram en solcellslösning som stämmer överens med dina önskemål och en kostnad för det.

Solcellslösningar för:

  • Villa och fritidshus

  • Gård och lantbruk

  • Kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar

Kontakta oss

Solceller är en klimatsmart investering, kontakta oss så berättar vi mer!

    [sourceurl thesource]

    Region Prenad

    Region Malmö