Möt Johan, elektrikern som blivit regionchef

Johan har arbetat på Prenad sedan 2004. Han började som elektriker i Halmstad men jobbar nu, sedan tre år tillbaka, som regionchef med utgångspunkt i Helsingborg. Han ansvarar för Helsingborg, Halmstad, Ängelholm, Landskrona, Klippan, Perstorp, Åstorp, Hässleholm och Kristianstad.

Saknar du arbetet som elektriker?

Det kan jag göra ibland även om jag är väldigt nöjd där jag är idag. Det är en bra erfarenhet att ha med sig i det jag arbetar med nu.

Vad innebär det att arbeta som regionchef på Prenad?

Igen dag är den andra lik, det varvas med arbete på kontoret, möten eller besök på någon av orterna. Mitt mål är att skapa större samarbete mellan avdelningarna. Vi ska bli ännu bättre på att ta tillvara på varandras kunskap. Vi ska utöka vår service och försäljning. Det är några av de delar jag dagligen jobbar med. Vi har dessutom ett stort förändringsarbete framför oss med nytt affärssystem och inköpssystem, det ser jag fram emot att få på plats.

Beskriv Prenad med tre ord

Entreprenörskap, sammanhållning och långsiktighet

Vad är det bästa med dina kollegor?

Det är sammanhållningen. Vi stöttar varandra och hjälps åt, det uppskattar jag väldigt mycket.

Berätta något om dig själv som dina kollegor inte vet?

Jag är dålig på hemligheter men en dold talang skulle kunna vara intresset för mat. Jag bjuder gärna mina vänner på middag och slänger enkelt ihop en god ”bea”.

Region Prenad

Region Malmö