Skip to main content

Vill du bli en del av Prenad? Då har du hittat rätt!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Det gör att vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

Säg hej till Inge, VS-montör som varit på Prenad sedan 2009

Inge trivs bra på Prenad och tycker att kollegorna är en stor del i detta, samtidigt som han gillar att få sköta sig själv under arbetsdagarna. Han tycker det är lite extra kul att få arbeta med värmepumpar och på större projekt. 

”Ett självständigt jobb där ingen dag är den andra lik – det passsar mig perfekt”

Här har vi Rasmus, en serviceelektriker som varit på Prenad i tre år. Han är främst stationerad i Helsingborg men hoppar ibland in för jobb på andra orter. Han trivs bra på Prenad och gillar att det är ett stort företag med många förmåner. 

”Det fria ansvaret och utvecklingsmöjligheterna är det bästa med Prenad”

Linus har arbetat på Prenad sedan fem år tillbaka och trivs med det fria ansvaret som Prenad ger. Han ser det som en fördel att vara på ett stort företag och gillar de utvecklingsmöjligheter som finns. Just nu går han en montörsutbildning.