Skip to main content

Prenad Helsingborg

Välkommen till Prenad Helsingborg

Här har vi tre avdelningar. Elservice där Mats Sandström är avdelningschef, Elentreprenad där Marjan Hrovat är avdelningschef och VS där Joakim Rosenqvist är avdelningschef. Tvättstugeservice är det Johan Jonsson som är Avdelningschef.

Prenad huserar på Muskötgatan 8A på Industriområdet Berga och tvättstugeservicen hittar du på Florettgatan 23 i Helsingborg. För kontaktuppgifter se nedan.

Lokala kontor ger starka och långsiktiga relationer

Vi på Prenad tror på att närhet skapar starka och långsiktiga relationer. Trots de korta avstånden i Skåneregionen har vi därför valt att behålla våra lokala kontor för att alltid finnas nära våra kunder. Detta gör att vi har stor lokalkännedom och förutsättningar för långsiktiga relationer mellan kunder och personal. De korta avstånden gör också att vi inte har några tydliga gränser för kontorens geografiska arbetsområden utan personal från alla kontor kan verka över hela regionen beroende på kontorens belastning eller specialkompetenser.
Vitvaror

Stora totallösningar eller heminstallationer. Långtidsprojekt eller akututryckningar. Prenad finns tillgängliga dygnet runt.