Skip to main content

”Ett självständigt jobb där ingen dag är den andra lik – det passar mig perfekt”

Här har vi Rasmus, en serviceelektriker som varit på Prenad i tre år. Han är främst stationerad i Helsingborg men hoppar ibland in för jobb på andra orter. Han trivs bra på Prenad och gillar att det är ett stort företag med många förmåner.

Vad innebär ditt arbete som serviceelektriker?

Jag arbetar med det mesta inom el, mest mot företag men även en del privatpersoner. Så det är allt från renoveringar till tillbyggnader. Oftast arbetar man själv men det kan såklart variera från projekt till projekt. Ibland är vi två elektriker på samma bygge och andra gånger ännu fler. Men jag gillar att arbeta själv, det passar mig bra. Ingen dag är den andra lik helt enkelt. Framåt vill jag gärna vidareutbilda mig inom belysning. Det är något jag tycker är intressant och ser som en utvecklingsmöjlighet inom företaget.

Beskriv Prenad med tre ord. 

Utvecklingsmöjligheter, sammanhållning och självständighet.

Vad är det bästa med dina kollegor?

Vi har en härlig stämning och hittar gärna på saker ihop.

Berätta något om dig själv som dina kollegor inte vet?

Om två år ska jag ge mig på att springa 16 mil i ett lopp som heter Kullamannen. Så träningen är i full gång inför det, nu går det ju inte backa ur heller när jag sagt det här.