Skip to main content

”Det fria ansvaret och utvecklingsmöjligheterna är det bästa med Prenad”

Linus arbetar på Prenad sedan fem år tillbaka och trivs med det fria ansvaret som Prenad ger. Han ser det som en fördel att vara på ett stort företag och gillar de utvecklingsmöjligheter som finns. Just nu går han en montörsutbildning.

Vad innebär det att få arbeta som VS-montör på Prenad?

Det är ett spännande yrke där man gör varierande saker i olika miljöer och projekt. Jag är på entreprenad vilket innebär att jag är delaktig i större projekt och företag. Vissa av mina kollegor är på servicesidan och arbetar mot privatpersoner. Jag jobbar ofta ensam, man brukar säga att det går sju snickare på en VS-montör. Så det är bara på väldigt stora projekt som man kanske är fler.  Men det är ganska skönt att kunna sköta sig själv, att man inte måste ta rast prick klockan 12 utan man kan vara lite flexibel.

Beskriv Prenad med tre ord. 

Gemenskap, möjligheter, utbildningar

Vad är det bästa med dina kollegor?

De är väldigt hjälpsamma, sitter man fast med något finns det alltid någon som hjälper till. Så på så vis känner man sig aldrig ensam även om man är själv på ett visst projekt.

Berätta något om dig själv som dina kollegor inte vet?

Tror de flesta vet allt om mig men jag har en båt i Öresund som jag gärna åker ut med. Under sommaren blir det många helgturer tillsammans med vänner för att åka vattenskidor. Fiske har jag dock inget tålamod för.